Gå til hovedindhold

Tekniske oplysninger om Hjertet

På denne side finder du en række tekniske oplysninger, der forklarer, hvordan du kan gøre brug af den store projektor samt whiteboards i de forskellige mødelokaler.

24. jan. 2023
Projektoren slået ned på Hjertet
 • Læs op

Indhold

  Projektoren:

  Din Salto Brik, som du har fået af Fritidsafdelingen på rådhuset skal sættes foran låsen på døren ind til depotrummet (der er overfor elevatoren og ved siden af multirummet), kig så til højre, når du er kommet ind i depotrummet. Her skal din Salto Brik sættes foran endnu en briklæser, der tænder for strømmen til projektoren.

        

  Herefter skal du køre et rullebord med ud fra depotrummet, hvori der bl.a. er mikrofoner i.

  Herefter skal du gå hen til projektoren, der er foran den store trappe. Her er en lille skærm (styrepult), hvor der er en firkant på, denne firkant skal du trykke på, og nu er hele systemet tændt.

  Nu hvor systemet er tændt skal vi have kørt projektoren ned, slukket for lyset og rullet gardinerne i kantinen ned.

  På styrepulten ved projektoren er der forskellige funktioner:

  • "Mikrofon 1" og "Mikrofon 2". Her henvises der til de to mikrofoner, der ligger inde i det ulåste rullebord. Mikrofon 1 (håndholdt) og mikrofon 2 (headset), på skærmen kan man skrue op og ned for lydstyrken af mikrofonerne. Desuden kan man gøre det samme ved "Radio", "Jack" og "Line Feed".
  • "Master" justerer den generelle volume.
  • "Projektor", alt i dette felt omhandler projektoren. Både lydstyrke, forbindelse og de to skærme ved siden af projektoren.

  For at tænde projektoren, så skal du klikke på "On", hvorefter projektoren kører ned. Når projektoren er kørt helt ned, så skal du enten trykke på "HDMI" eller "Wireless", alt afhængigt af, hvordan du vil oprette forbindelse til projektoren. "HDMI"-stikket ligger i teknikbrønden ved skærmen (dvs. styrepulten), og en guide til "Wireless" kommer frem på selve projektorskærmen.

  For bedre at kunne se projektorskærmen, så er det en god idé at slukke lyset. Dette gør du på kontakterne på den modsatte side af muren, hvor skærmen er, samt på en kontakt ved siden af trappen. Desuden kan det være en god idé at få gardinerne bagved projektoren kørt ned. Dette gøres via. en ekstern betjening, der findes på rullebordet fra depotet.

  Forrige Næste

  Når du er færdig med at bruge projektoren, så skal du:

  • Køre gardinet bagved projektoren op.
  • Trykke på "Off" på styrepulten ved projektoren for at få projektoren til at køre op igen.
  • Slukke mikrofonerne og læg dem tilbage i rullebordet sammen med den eksterne betjening til gardinet.
  • Kør derefter rullebordet ind i depotrummet igen.
  • Sæt din Salto Brik foran briklæseren i depotrummet for at afbryde projektoren igen.
  • Gå en runde og tjek, at alting var, som da du kom.
  • Læg din Salto Brik i nøgleboks til højre for indgangen til Hjertet.

  Mødelokalerne:

  På væggen i mødelokalerne er der en styrkeboks placeret over en HDMI ledning. På denne styreboks kan du vælge, hvordan du vil oprette forbindelse til projektoren. Du kan enten trykke på HDMI (gør brug af HDMI ledningen under styreboksen) eller Airtame (trådløs forbindelse), og det er desuden også muligt, at skrue op og ned for HDMI og Airtame. Du skal efter endt brug af projektoren huske at trykke på "Off" knappen

  Solgardin i multisalen:

  Betjening til at styre solgardin i multisalen er over eltavlen i depotrummet ved siden af døren til multisalen

  Adgang til Tekøkken:

  Man kan tilgå tekøkkenet ved enten at skanne sin Salto Brik eller ved at indtaste en kode til at låse døren op.